The Retina Group- Sketch at Doctor’s Office Workstation

For the doctors private office the goal is to create a space that is somewhat flexible and open.  I designed an L-shaped workstation in order to keep the space open in the center of the room as much as possible.  The Doctor will have a small table in the center of the room for small meetings.  She likes wood furniture, but for her needs a wood-look plastic laminate is the answer.  See my rough sketch below and a photo of a similar workstation she liked.  So nice that the options keeping increasing so that we as designers can truly create a space that is specific to the needs of the user!

 

Later! Norma…

The Retina Group_Sketch at Doctors Office Workstation_Blog Post Photo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *